13 грудня 2018 р. – відкрита лекція керівника напрямку з надання податкових та юридичних послуг KPMG у Західній Україні Максима Войцеховського «Професія аудитор чи професія консультант? Лайфхаки від практика»

12.12.2018 | 19:38

13 грудня 2018 р. о 15:00 в ауд. 217 (економічний факультет ЛНУ ім. І. Франка, пр. Свободи, 18)

відбудеться відкрита лекція керівника напрямку з надання податкових та юридичних послуг KPMG у Західній Україні Максима Войцеховського «Професія аудитор чи професія консультант? Лайфхаки від практика» #KPMGLab.

Ви дізнаєтесь про:
— навички, потрібні для того, щоб побудувати успішну кар’єру в міжнародній компанії.
— працевлаштування та оплачуване стажування, кар’єра на прикладі KPMG
— те, чим займаються працівники KPMG колеги в групі SDC відділу аудиту.
— лайфхаки: як підготуватися, щоб успішно пройти конкурсний відбір.
— безкоштовні освітні можливості для студентів

Наприкінці лекції в усіх, хто виявить бажання, буде можливість написати пробне тестування (числовий тест). Успішний результат буде зараховано. Не дуже успішний – можна переписати, як тільки ви будете відчувати, що ви уже готові J.

Час проведення лекції 1 год.- 1год, 20 хв. Тест драйв 30 хв.

Приєднатися можуть усі охочі. Вхід вільний!

Розкажи друзям та приходьте разом!

Можливості працевлаштування у Львові
Coordinator, Audit Support Team, Lviv
Intern, Audit Support Team, Lviv

Детальніше www.kpmg.ua/careers

KPMG – міжнародна мережа незалежних фірм, що надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги. В офісах KPMG у 154 країнах працює 200, 000 професіоналів.
KPMG в Україні працює з 1992 року. Сьогодні офіси KPMG відкриті у Києві та Львові. KPMG в Україні надає аудиторські та консультаційні послуги з податкових, юридичних та фінансових питань.
Ми тісно співпрацюємо з нашими клієнтами, допомагаючи їм у питаннях зниження ризиків та реалізації можливостей для їхнього бізнесу.
Метою своєї діяльності KPMG бачить перетворення професійних знань у реальну економічну вигоду в інтересах своїх клієнтів, співробітників і міжнародних ринків капіталу.
KPMG – одне з найкращих місць, де можна набути досвід у міжнародному бізнесі, працюючи над проектами для великих українських та міжнародних компаній.
Ми зацікавлені в залученні талановитих спеціалістів, які можуть надавати широкий спектр комерційних послуг нашим клієнтам в усьому світі, допомагаючи їм ефективно вирішувати найважливіші питання бізнесу.

Додаткова інформація:
За телефоном + 38 044 490 55 07
або електронною поштою graduate@kpmg.ua.