Економічний факультет запрошує на «ЕКО-ВЕРНІСАЖ» – підсумкову виставку Конкурсу візуальної соціальної реклами у форматі еко-плакату в рамках Проекту «ECO LIFE: життя у стилі еко»

26.05.2019 | 16:10

Економічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, Львівська міська рада, Національна туристична організація запрошують відвідати «ЕКО-ВЕРНІСАЖ» за підсумками Конкурсу візуальної соціальної реклами у форматі еко-плакату в рамках Проекту «ECO LIFE: життя у стилі еко».

Експозицію можна оглянути в приміщенні Львівської Медіатеки (вул. Мулярська, 2а) з 16 травня 2019 р.
28.05.2019 року о 16:00 год в приміщені Львівської Медіатеки відбудеться урочисте нагородження переможців фінальної частини виставки «ЕКО-ВЕРНІСАЖ».

Метою Проекту було створити візуальну соціальну рекламу у форматі плакату на тему екології для поширення еко-трендів в середовищі міста.

Роботи оцінюватимуться за такими критеріями: ідея, креативність, техніка виконання, повнота розкриття теми, загальне візуальне сприйняття.

В рамках заходу плануються відкриття фінальної частини «ЕКО-ВЕРНІСАЖУ», оцінювання робіт професійним журі, голосування аудиторії, ЕКО-квест для дитячої аудиторії: «Напишем казку разом», оголошення результатів, вручення грамот, нагородження переможців компаніями-спонсорами.

Запрошуємо представників соціально-відповідального бізнесу підтримати Проект та допомогти в поширенні еко-трендів в середовищі міста.

З питань співпраці звертатись:
e-mail: konkurs.lnu@gmail.com.