На економічному факультеті відбувся VII Конкурс студентських рекламних відеопроектів “Я – мотиватор!”

26.10.2018 | 19:01

25 жовтня 2018 року кафедра маркетингу економічного факультету презентувала VІІ щорічний конкурс студентських рекламних відеопроектів. Тема цьогорічного конкурсу: «Я – МОТИВАТОР!».
Вкрай актуальні питання втрати мотивації серед молодого покоління спровокували тему цьогорічного Конкурсу. Пошук шляхів виходу із зони комфорту людей, які втратили прагнення саморозвитку та самореалізації в сучасному світі безмежних можливостей диктує необхідність створення саме такого доступного для загалу інформаційного продукту як соціальна реклама.
Кафедра маркетингу кожного року проводить цей Конкурс з метою розширення світогляду, розкриття творчого потенціалу студентів та стимулювання нестандартного мислення у процесі створення рекламного продукту. Щоразу народжуються нові, креативні ідеї наших студентів та створюється новий соціальний контент.
До участі в Конкурсі долучились учасники з багатьох навчальних закладів різних міст України. У фіналі Конкурсу взяли участь 12 студентських відеоробіт.
Партнерами цьогорічного Конкурсу стали Львівська обласна державна адміністрація та Львівська міська рада. Генеральним партнером заходу став: ПАТ «Кредобанк», серед меценатів заходу: ринок «Шувар», ресторан-пивоварня «Старгород», Проект «Життя в стилі ЕСО», Львівська духовна семінарія Святого Духа.
Переможцями конкурсу, безперечно, стали усі його учасники, які представили свої роботи та отримали оплески аудиторії і цінні подарунки від спонсорів. Однак, відзначаємо тих, хто за оцінками журі та глядачів, посів призові місця та виборов нагороду в номінації «Приз глядацьких симпатій»:
1 місце Данило Бабенко, Оксана Панич
2 місце Анастасія Оруська, Тетяна П’єх, Світлана Середоха
3 місце Тарас Озарко, Антон Цюпка, Кирило Сергієнко
Приз глядацьких симпатій отримали – Анна Романюк, Тетяна Пелешко.
Роботи переможців цьогорічного Конкурсу можна переглянути на фейсбук-сторінці кафедри маркетингу за адресою посилання: https://www.facebook.com/%D0%9A%D0%B0%D1%84%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D1%83-%D0%9B%D0%9D%D0%A3-%D1%96%D0%BC-%D0%86-%D0%A4%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B0-1494026304230204/
Цьогорічний Конкурс пройшов у захоплюючій дружній атмосфері. Учасники заходу вчергове продемонстрували високий рівень підготовки, значний творчий потенціал та яскраву фантазію у практичному висвітленні вкрай актуальної теми.