Студентка економічного факультету Софія Шевченко – переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економічна аналітика та статистика»

07.05.2019 | 20:53

У 2018-2019 навчальному році вперше в Україні проходив Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економічна аналітика та статистика». На конкурс надійшло 36 робіт студентів із 22 провідних закладів вищої освіти України. Галузева конкурсна комісія відібрала 9 робіт, а їхні автори взяли участь у фінальному етапі конкурсу – підсумковій науково-практичній конференції.

Фінальний етап конкурсу відбувся 25-26 квітня 2019 року на базі кафедри статистики і демографії економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
На підставі результатів рецензування наукових робіт, а також оцінювання доповідей учасників науково-практичної конференції галузева конкурсна комісія визначила переможців Конкурсу. Студентку економічного факультету спеціалізації «Бізнес-статистика та аналітика» Львівського національного університету імені Івана Франка Шевченко Софію нагороджено дипломом І ступеня за наукову роботу на тему «Економіко-статистичні методи в аналізі і моделюванні ефективності університетів України».

Вітаємо Софію Шевченко, а також її наукового керівника – доцента кафедри статистики, доктора економічних наук Ольгу Гринькевич з перемогою і бажаємо їм нових наукових здобутків та професійного зростання!