14 грудня 2021 р. в межах курсу «Фінансовий аудит» (лектор – доц. Кміть В.М.) та в рамках співпраці кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту зі стейкхолдерами відбулась онлайн-зустріч та лекція на тему “Business Intelligence в Аудиті”.

15.12.2021 | 11:17
14 грудня 2021 р. в межах курсу «Фінансовий аудит» (лектор – доц. Кміть В.М.) та в рамках співпраці кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту зі стейкхолдерами відбулась онлайн-зустріч та лекція на тему “Business Intelligence в Аудиті”.
Експерт аудиторської компанії PwC Lviv SDC Liliia Koval залучила бакалаврів 4 курсу спеціальності 072 “Фінанси, банківська справа та страхування» до цікавої дискусії, в процесі якої студенти мали можливість вникнути в особливості застосування аналітичних панелей (дашбордів) в аудиті, розібратися в практичних аспектах виявлення нетипових транзакцій, незвичних комбінацій рахунків та можливих випадків шахрайства, а також розглянути приклади застосування ключових показників ефективності фінансової та нефінансової систем (KPI).
Marianna Hudzii розповіла про компанію PwC та наголосила про можливість оплачуваного стажування з подальшим працевлаштуванням для студентів без досвіду роботи за умови знання іноземних мов (не нижче рівня А2), бажанні вчитися і розвиватися у сфері фінансів.