Економічний факультет Львівського університету започаткував співпрацю з міжнародною освітньою корпорацією FranklinCovey Education

01.02.2022 | 01:19

28 січня 2022 р. відбулася міжнародна online-конференція, присвячена другій річниці діяльності міжнародної освітньої компанії FranklinCovey Education в Україні. Перед учасниками конференції виступив відомий американський підприємець, мотиваційний спікер, автор відомих бестселерів з проблематики лідерства Шон Кові/Sean Covey. Серед спікерів конференції – партнери FranklinCovey Education in Ukraine Олександр Шипка, Джон Шморгун, директор Інституту модернізації змісту освіти МОН України Євген Баженков та інші.

У конференції взяли участь викладачі та студенти економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка. З вітальним словом до учасників звернувся декан економічного факультету доц. Ростислав Михайлишин, який наголосив на тому, що вища освіта повинна готувати висококваліфікованих фахівців, які володіють лідерськими якостями (відкритість, інноваційність, рішучість, схильність до ризику, вміння об’єднувати навколо себе інших людей, працювати у команді та інші). Лідерські навики фахівців особливо важливими є у постіндустріальній та інформаційній економіці.

Ростислав Михайлишин зазначив, що програма «Лідер у мені», яку компанія FranklinCovey впроваджує в Україні у закладах середньої освіти, повинна мати своє логічне продовження у закладах вищої освіти. Саме тому економічний факультет Львівського університету зацікавлений у співпраці з компанією задля розроблення нових освітніх програм та реалізації лідерського потенціалу у студентів-економістів.