Літня школа з фінансів “Finance Summer School” від компанії PwC

19.06.2022 | 12:42

PWC_SumSc_2022_1

PwC – це міжнародна мережа фірм, що пропонує професійні аудиторські, податкові, юридичні та консалтингові послуги. Офіси PwC розташовані в 150+ країнах світу, в яких працює більше чверті мільйона працівників

В багатьох країнах PwC має центри спільного обслуговування (Service Delivery Center, SDC), що виконують широкий спектр професійних завдань для проєктів PwC. У 2018 році PwC відкрила SDC у Львові. На даний момент наша команда налічує більше ніж 250 людей, і ми надаємо послуги компаніям у понад 20 країнах. Ми працюємо на проектах PwC у країнах Центральної та Східної Європи. У нашому офісі у Львові є три основні відділи. Один з відділів, Advisory, організовує літню школу фінансів для студентів, нещодавніх випусників та людей бажаючих змінити свій напрямок роботи.

Finance Summer School пропонує унікальну можливість для студентів та випускників поглибити знання у галузі фінансового аналізу. У шестиденній фінансовій школі ви отримаєте практичні навички в MS Excel, зрозумієте основи бухгалтерського обліку і базу фінансового аналізу та отримаєте досвід роботи над практичним кейсом. Окрім того, ви познайомитеся з українськими та міжнародними експертами галузі і отримаєте можливість стати частиною нашої команди.

⏰Дати: 11-16 липня з 9:00 по 18:00
💸Вартість: безкоштовно
💻Формат: онлайн

Учасники, які успішно завершать навчання, отримають сертифікати. А на команду переможців чекатимуть подарунки🎁 Вимоги до учасників, список спікерів та реєстраційну форму шукайте за посиланням – https://sites.google.com/view/pwc-finance-summer-school/home. Кількість місць обмежена!