Студент економічного факультету Данііл Мінаков – призер Всеукраїнської олімпіади з кількісних методів в економіці “KSE Brain Champ 2020”

20.03.2020 | 03:55

12 березня 2020 року відбувся другий тур Всеукраїнської олімпіади з кількісних методів в економіці “KSE BrainChamp”, яку уже більше 10 років поспіль проводить Київська школа економіки.

У фіналі цієї престижної олімпіади 3 місце виборов студент III курсу економічного факультету ЛНУ імені Івана Франка Данііл Мінаков (спеціальність «Економіка», освітня програма “Економічна кібернетика”).

До речі, Данііл та ще двоє фіналістів набрали максимум балів у 2 турі олімпіади. Тому при розподілі призових місць організаторам довелось враховувати ще й результати першого туру, який проходив в он-лайн формі 21 лютого 2020 року.

Нагадаємо, що для участі у олімпіаді студентам потрібно було зареєструватись та за одну годину дистанційно розв’язати 20 конкурсних завдань. Відтак найкращих учасників, котрі набрали найбільшу кількість балів в цьому заочному турі, запросили до Києва на фінал.

Вітаємо Данііла із перемогою та бажаємо подальших наукових здобутків!