Студент економічного факультету Львівського університету Василь Радик здобув диплом І ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із спеціалізації “Фінанси і кредит”

07.04.2021 | 22:20

6 квітня 2021 року у Західноукраїнському національному університеті (м. Тернопіль) відбувся фінальний онлайн-етап ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціалізації «Фінанси і кредит».

Цього року на конкурс надійшло понад 150 наукових робіт з провідних закладів вищої освіти України. З-поміж них члени Галузевої конкурсної комісії відібрали близько 40 робіт, автори яких взяли участь у фінальному етапі підсумковій zoom-конференції.

За результатами підсумкової конференції члени авторитетного журі відзначили студента четвертого курсу бакалаврату економічного факультету Львівського університету Василя Радика. Блискучий захист його наукової роботи «Економічне значення фінансових посередників та їхня діяльність в Україні» оцінено найвищою нагородою – дипломом І ступеня. Серед проблем, які дослідив Василь Радик у своїй роботі – підвищення ефективності діяльності фінансових посередників в Україні та удосконалення методології національної оцінки ризиків нелегальних фінансових операцій.

Студенти економічного факультету спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» уже декілька років поспіль є серед призерів цього престижного конкурсу. Нинішня перемога Василя Радика продовжила таку добру традицію і є підтвердженням високого рівня підготовки фахівців на кафедрі фінансів, грошового обігу і кредиту.

Вітаємо Василя Радика, а також його наукового керівника – професора кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту економічного факультету, доктора економічних наук Підхомного Олега Михайловича. Бажаємо їм успіхів та нових досягнень у науковій роботі!

 

З результатами ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціалізації «Фінанси і кредит» (2020/2021 н. р.) можна ознайомитись за посиланням – http://kaf-fin.wunu.edu.ua/?page_id=2339