У бою з російськими окупантами загинув студент економічного факультету Львівського університету Олександр Ткаченко!

13.06.2022 | 12:19

У бою з російськими окупантами у віці 23 років на Луганщині загинув студент другого курсу економічного факультету заочної форми здобуття освіти спеціальності “Менеджмент” Олександр Ткаченко.
Про таких, як Олександр говорять – це гордість Нації! З юнацьких років він мріяв стати професійним військовим-захисником України. Навчався у Комунальному закладі Львівської обласної ради “Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут”, Військовому коледжі сержантського складу Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
У 2018-2020 роках Олександр брав участь у бойових діях в обороні від російських загарбників східних регіонів Батьківщини. У 2022 році він знову без жодних вагань встав до оборони України! Трагічна загибель Олександра сталася під час бойового зіткнення та масованого артилерійського обстрілу зі сторони загарбників у місті Попасна на Луганщині. Тіло героя знайшло свій останній спочинок на рідній Жовківщині!
Олександр був одним з найкращих студентів економічного факультету. Неймовірно розумний, здібний, відповідальний, працьовитий. Він уособлював у собі усі найкращі людські якості – жертовність, доброту, щирість, товариськість, надійність.
Студенти та викладачі Університету висловлюють глибокі співчуття матері Тетяні, рідним та близьким захисника України! Вічна слава та доземний уклін Герою України за його подвиг!