Вітаємо переможців 1 туру Конкурсу перспективних лідерів CGMA 2020 (CGMA Emerging Leaders Competition 2020)!

25.07.2020 | 00:11

24.07.2020 р. компетентним журі у складі д.е.н., доц. кафедри обліку і аудиту Струк Н.С., к.е.н., доц. кафедри обліку і аудиту Попівняк Ю.М. та Senior Payroll Accountant, Nestle Business Services Lviv Федечко А.О. обрано переможців 1 туру Конкурсу перспективних лідерів CGMA 2020 (CGMA Emerging Leaders Competition 2020), який було проведено в онлайн-форматі на економічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка, – команду “LembergTeam”!
Учасники команди, яких було нагороджено сертифікатами – студенти 3 курсу спеціальності “Облік і оподаткування” економічного факультету: Барабаш Анастасія (капітан команди), Чорна Олена, Ганусик Анастасія, Франчук Марія.
Конкурс організовано нашим партнером – Привілейованим Інститутом Управлінських Бухгалтерів (CIMA). Цей щорічний бізнес-конкурс заохочує студентів університетів до занурення у сучасний діловий світ, до проявлення талантів та отримання кращого розуміння і навичок, які їм потрібні для розбудови успішної кар’єри у бізнесі та фінансах.
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!