Вітаємо завідувача кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту професора Крупку Михайла Івановича із високими відзнаками за вагомі здобутки у науково-педагогічній діяльності

25.10.2021 | 16:41

21 жовтня 2021 року в Актовій залі ЛНУ ім. Івана Франка відбулися урочистості з нагоди 360-літнього ювілею Львівського університету.

Під час цього заходу Заслуженого діяча науки і техніки України, заслуженого професора Львівського національного університету імені Івана Франка, доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту економічного факультету Крупку Михайла Івановича було нагороджено Грамотою Львівської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки у професійній діяльності та з нагоди 360-річчя Львівського національного університету імені Івана Франка.

Також на цій урочистій академії Ректор Львівського університету професор Мельник Володимир Петрович вручив Крупці М. І. Подяку за значний внесок у розвиток української економічної науки, багаторічну сумлінну працю в Університеті та вагомі здобутки у науково-педагогічній діяльності.

Вітаємо професора Крупку Михайла Івановича із цими високими відзнаками і бажаємо йому подальшої плідної праці, нових здобутків у науковій діяльності та підготовці високопрофесійних фахівців-фінансистів.