Викладачі та студенти економічного факультету Львівського університету організували щорічну благодійну акцію «Подарунок від Святого Миколая»

26.12.2021 | 00:35


Уже багато років на економічному факультеті існує добра традиція – відвідини до свята Святого Миколая сиротинців Львівщини. Цього року студенти та викладачі факультету завітали з привітаннями та подарунками у Краковецьку спеціальну загальноосвітню школу-інтернат I-II ст. для дітей з особливими освітніми потребами.

Профспілкова організація викладачів на зібрані благочинні кошти закупила для дітей солодощі, фрукти, шкільне приладдя, канцелярські товари, побутову хімію та засоби гігієни.

21 грудня 2021 року вихованці та працівники закладу тепло зустріли у актовій залі своїх гостей – студентів і викладачів факультету, декламували вірші про Святого Миколая, співали пісень, дякували за щорічну увагу до них.

Організаційний комітет висловлює щиру подяку усім студентам, викладачам та співробітникам економічного факультету, які долучились до цієї традиційної благодійної акції!