З нагоди святкування Всесвітнього дня ощадливості студенти І курсу економічного факультету відвідали АТ «Кредобанк»

23.11.2019 | 12:56

22 листопада 2019 р. з нагоди святкування Всесвітнього дня ощадливості студенти І курсу ЕКОНОМІЧНОГО факультету спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відвідали АТ «Кредобанк».
Першокурсники ознайомились з історією та особливостями роботи Кредобанку на українському ринку, основами фінансової грамотності та принципами управління власними фінансами.
Наші студенти взяли активну участь у діалозі «Творення ідеології ощадливості», що ґрунтувалася б на розумній економії, прагматизмі, раціональному використанні наявних ресурсів. Першокурсники ставили цікаві запитання та ділились власним досвідом ощадливості.
Також майбутні фінансисти дізнались про Програму працевлаштування «Абсольвент», започатковану «Кредобанком» у 2016 році. Відповідно до цієї програми створено 25 вакансій спеціалістів, не прив’язаних до конкретного департаменту чи процесу. Учасників відбирають на конкурсній основі. Тривалість ‒ 10 місяців, за які учасники мають пропрацювати у трьох різних департаментах банку. Це – чудова можливість початку ділової кар’єри для молодих людей, що не мають досвіду роботи та бажають випробувати себе у банківській сфері.