Khrystyna Kovalchuk

Biography

2003-2007 рр. – навчання в Львівській комерційній академії (ЛКА), спеціальність «Експертиза товарів та послуг»; кваліфікація «магістр з експертизи товарів та послуг, викладач».

2007-2014 рр. – робота в ЛКА, провідний фахівець кафедри товарознавства продовольчих товарів.

2014 р. – присуджено науковий ступінь кандидата технічних наук; дисертація на тему «Товарознавчі аспекти поліпшення споживних властивостей кексів з нетрадиційною сировиною», спеціальність 05.18.15 «Товарознавство харчових продуктів».

2014-2021 рр. – робота в ЛІЕТ, асистент, старший викладач, доцент, заступник завідувача кафедри товарознавства та експертизи товарів з організації виховної роботи та промоції у туризмі (2015-2016 рр.), заступник декана ФМТКД (2017-2019 рр.), в.о. декана (2020 р.).

2020 р. – присвоєно вчене звання доцента кафедри підприємництва, товарознавства та експертизи товарів.

З квітня 2021 р. – доцент кафедри управління та експертизи товарів ЛНУ ім. Івана Франка

Підвищення кваліфікації та стажування

2016 р. – стажування на посаді менеджера системи якості в ТзОВ «Хліб-Трейд».

2017 р. – підвищення кваліфікації за програмою наукового семінару «Сучасні методики навчання», ЛІЕТ.

2017 р. – міжнародне стажування: Фонд сталого розвитку підприємництва Горста Рогоша за програмою «Успіх можна спланувати» (м. Львів, 09-15 жовтня 2017 р.).

2018 р. – стажування на Львівській митниці ДФС на посаді головного державного інспектора відділу митного оформлення №2  митного поста «Львів-аеропорт», програма «Вдосконалення підготовки шляхом поглиблення і розширення знань, умінь і навичок та відпрацювання фахових компетенцій з дисциплін «Організація митної справи», «Організація переміщення предметів та товарів в зоні митного контролю», «Основи митної експертизи» (довідка від 01.05.2018 №168/13-70-67).

2018 р. – підвищення кваліфікації з вивчення англійської мови (сертифікат рівня знань В2).

2019 р. – міжнародне стажування в Пряшівському університеті за програмою «Modern methods of studying the quality and safety of food products» (180 hours, м.Пряшів, Словаччина). Certificate of  professional development the certificate awarded to Kovalchuk Khrystyna that  participated in the professional intership from January, 08, 2019  to  February, 25, 2019 in  University of Presov in Presov (Slovakia), Faculty of Humanities and Natural Sciences according