1 травня 2023 року економічний факультет відвідали учні V(9)-Б класу Львівської правничої гімназії.

03.05.2023 | 21:39

1 травня 2023 року економічний факультет відвідали учні V(9)-Б класу Львівської правничої гімназії.

Організаторами цього заходу були заступник декана економічного факультету Зоряна Артим-Дрогомирецька та доцент кафедри економічної кібернетики Ірина Паславська.

Напередодні вибору спеціалізованих програм навчання з економіки чи права у 10-11 класах учні мали змогу ознайомитися з різноманітними освітніми програмами, які пропонує абітурієнтам економічний факультет.

У рамках цієї зустрічі заступник декана факультету Зоряна Артим-Дрогомирецька розповіла про професії, які є затребуваними на ринку праці. Серед них: фахівці з економіки, фінансів, бізнес аналітики, менеджери, маркетологи тощо. Зоряна Богданівна ознайомила школярів із тими освітніми програмами, за якими готує фахівців економічний факультет сьогодні.

Ірина Паславська розповіла учням про особливості побудови своєї освітньої траєкторії у різні періоди навчання, компетентнісний підхід в освіті, методи формування ефективних цілей у навчанні. Також учням була цікавою інформація про умови вступу до університету, особливості формування рейтингового балу, переваги навчання в ЛНУ імені Івана Франка.

Крім економічного факультету учні відвідали Музей історії Львівського національного університету імені Івана Франка. Тут завідувач музею Юрій Гудима розповів про багату історію одного з найдавніших університетів України.