15 березня 2024 року о 16.40-18.00 год. відбулась гостьова онлайн лекція, проведена спеціалістами компанії PwC на тему «Використання інструментів Business Intelligence для прийняття рішень»

16.03.2024 | 21:38

15 березня 2024 року у рамках співпраці економічного факультету Львівського університету і міжнародної консалтингової  компанії PwC  для слухачів курсу «Інформаційні системи і технології в економіці» (автор курсу: доц. Прийма Світлана Степанівна) освітніх програм «Економічна кібернетика», «Економічна аналітика і бізнес-статистика», «Економіка та правове регулювання в бізнесі»,  «Інформаційні системи у менеджменті»  на платформі Google Meet відбулася гостьова онлайн лекція на тему «Використання інструментів BI (Business Intelligence) для прийняття рішень».

Під час лекції було проведено огляд інструментів ВІ:  Power BI, Tableau, Qlik, Looker. Спікер поділилась своїм досвідом створення інтерактивних звітів, де розглянула різновиди візуалізацій і як найкраще їх використовувати, правила написання DAX формул, використання кольорів у побудові дашборду, продемонструвала приклади готових рішень.

Щиро дякуємо Марті Боднар та  Світлані Завалій за цікаву зустріч і представлені актуальні та інформативні практики роботи з Power BI. Отримана інформація сприятиме кращому засвоєнню теоретичних і практичних аспектів аналізу бізнес-даних та надихне студентів до подальшого саморозвитку та самовдосконалення у вивченні ВІ технік з метою професійного зростання.

Чекаємо на нові зустрічі!