19-20 травня 2023 р. на економічному факультеті відбулась XXX Міжнародна конференція студентів, аспірантів та молодих учених “АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОСПОДАРСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ” у рамках Всеукраїнського фестивалю науки у Львівському Університеті-2023.

20.05.2023 | 14:37

Студенти та аспіранти освітньої програми «Економічна кібернетика» спеціальності «Економіка» взяли активну участь у пленарному та секційному засіданнях Конференції.  Головна мета такого традиційного заходу – об’єднати та активізувати студентів, молодих учених до досліджень і обговорень важливих питань ефективної відбудови та подальшого розвитку вітчизняної економіки.

Представлені учасниками теми доповідей в галузі економічної кібернетики та математичних методів в економіці були актуальними в сьогоднішніх умовах, оригінальними та конкретними, а дослідження глибокими та обґрунтованими.

На завершення роботи секції  завідувачка кафедри економічної кібернетики к.е.н., доцент Зоряна Артим-Дрогомирецька разом з колегами кафедри висловили сподівання, що дискусія була корисною, дала змогу згенерувати нові конструктивні ідеї для подальших досліджень, та побажали усім учасникам творчої наснаги.