25 березня 2024 року відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка «Облік і оподаткування»

26.03.2024 | 15:17

25 березня 2024 року відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка «Облік і оподаткування» кафедри обліку і аудиту економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.
Тема зустрічі – «Наукова діяльність студентів як основа розвитку їх творчої активності». Модератором засідання виступила керівник гуртка, к.е.н., доц. Ганна Головчак, на зустрічі були присутні староста гуртка Анастасія Дзера та члени гуртка, студенти 1, 2, 3 та 4 курсів спеціальності «Облік і оподаткування».
Впродовж зустріч були обговорені актуальні питання дотримання академічної доброчесності при написанні наукових робіт студентами, повідомлено про можливості публікації тез та статей у наукових виданнях економічного факультету та заслухано пропозиції учасників гуртка щодо тем наукового пошуку в рамках тематики обліку, аналізу та аудиту у цифровій економіці України.
Дякуємо за гостинність бібліотеці економічного факультету та бібліотекарю Наталії Гарасим, адже саме поєднання паперових видань та комп’ютерних технологій творить синергію наукового пошуку.