26.02.2024 р. відбулась зустріч у Західному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків.

27.02.2024 | 12:30

26.02.2024 р. в рамках співпраці зі стейкхолдерами магістри ОПП «Митна справа та фіскальне адміністрування» разом з гарантом ОПП проф.Замасло О.Т. та бакалаври ОП «Фінанси, банківська справа та страхування»  з доц.Грін О.В. відвідали Західне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків.

Метою візиту було ознайомити здобувачів вищої освіти з роботою структурних підрозділів Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків та дати їм можливість поспілкуватись з Начальником управління Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Коротковою І.М.

Під час зустрічі Ірина Миколаївна розповіла про особливості роботи управлінь податкового адміністрування підприємств виробничої та невиробничої сфери,  управлінь податкового аудиту та економічного аналізу, трансфертного ціноутворення, секторів та відділів Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, перспективи розвитку, стажування та працевлаштування здобувачів ЗВО.

Здобувачі ОПП «Митна справа та фіскальне адміністрування», ОП «Фінанси, банківська справа та страхування» прагнучи до поглиблення практичних знань з податкової системи, а також виходячи з умов постійного оновлення інформації та законодавчих змін в сфері оподаткування в період війни, поєднують елементи неформальної та формальної освіти при вивченні освітніх компонент «Податкова система», «Податковий облік і звітність»,  «Податковий консалтинг та аутсорсинг фінансової аналітики».

Щиро дякуємо Західному міжрегіональному управлінню ДПС по роботі з великими платниками податків в особі Короткової І.М. за насичену та інформативну зустріч. Такі зустрічі є важливою складовою підготовки фахівців, які були б затребувані на ринку праці.