26 квітня 2023 року в межах підписаного Меморандуму про співпрацю економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка та мережі аптек «Подорожник» відбулась гостьова лекція для студентів освітньої програми “Економічна кібернетика”.

26.04.2023 | 22:10

26 квітня 2023 року в межах підписаного Меморандуму про співпрацю економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка  та мережі аптек «Подорожник» відбулась гостьова лекція для студентів освітньої програми “Економічна кібернетика”.

Провів лекцію В’ячеслав Сауц, маркетинговий директор мережі аптек «Подорожник» на тему «Кібернетика у практиці рітейлу: власний досвід». Він розповів як робота в комерції та маркетингу пов‘язані з кібернетикою, поділився власною формулою успіху та закликав амбітних студентів приєднуватись до програми «Подорожник START», що дає можливість інтегруватись в бізнес ще під час навчання. В’ячеслав Сауц, випускник кафедри економічної кібернетики та статистики, наголосив на важливості  професійного навчання в університеті та мотивував студентів здобувати навички роботи в команді, креативного мислення, саморозвитку та самовдосконалення.

Під час зустрічі студенти ставили актуальні питання лектору щодо використання інструментів економічної кібернетики у практиці бізнесу.

У результаті плідної зустрічі виникла ідея розробки програми сталої співпраці між кафедрою економічної кібернетики та компанією «Подорожник» у напрямку, що включатиме цикл гостьових лекцій, стажування студентів у компанії, проходження виробничої практики, розроблення кейсів для виконання практичних завдань.