27.04 2022 р. відбудеться онлайн-лекція професорки Інсбрукського університету Керстін Нойманн для студентів економічного факультету

27.04.2022 | 01:21

27.04 2022 р. о 16:40 год. у рамках вивчення дисципліни «Інноваційний розвиток суб’єктів господарювання», яку викладає доц. Осідач О.П. для магістрів І курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», відбудеться доповідь проф. Керстін Нойман (Kerstin Neumann) на тему «Sustainable strategy: a business model innovation for firm- and system-level resilience» («Стратегія сталого розвитку: інноваційна бізнес-модель для забезпечення стійкості на рівні фірми та системи»).

Керстін Нойманн є професоркою інституту організації та навчання на факультеті бізнесу Інсбрукського університету (Австрія). Предмет наукових досліджень – корпоративні стійкість та стратегія. Її роботи були опубліковані в багатьох відомих наукових журналах, таких як Strategic Management Journal, Global Strategy Journal, Management Accounting Research, Organization & Environment. У ІІ семестрі 2021/2022 н.р. Керстін Нойман працює запрошеною професоркою в Королівському коледжі Лондона та Тель-Авівському університеті.

 

 


* Для отримання доступу до онлайн-лекції просимо звертатись до доц. Осідач О. П. за адресою: oksana.osidach@lnu.edu.ua