29.03.2024, студенти освітньої програми «Інформаційні системи у менеджменті» мали можливість познайомитися з веб орієнтованою ERP системою Odoo на гостьовій лекції, яку для них провела Олеся Шевчук, Голова Odoo Community Association Ukraine (OCA Ukraine) та Координатор Odoo.School

29.03.2024 | 19:26

Сьогодні, 29.03.2024, студенти освітньої програми «Інформаційні системи у менеджменті» 3 курсу економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка мали можливість познайомитися з веб орієнтованою ERP системою Odoo на гостьовій лекції, яку для них провела Олеся Шевчук, Голова Odoo Community Association Ukraine (OCA Ukraine) та  Координатор Odoo.School.

Під час цієї зустрічі студенти отримали можливість наочно побачити функціональні можливості системи Odoo як платформи з відкритим кодом, яка вирішує завдання моделювання, контролю, аналізу та управління бізнес-процесами. Вони також оцінили гнучкість системи у налаштуванні та інтуїтивний інтерфейс.

Пані Олеся захоплююче розповіла про переваги цієї ERP та на власному досвіді показала, як вона використовує систему Odoo у своїй діяльності.

На наступних лабораторних заняттях студенти зможуть самостійно попрактикуватися, працюючи з Odoo.

Висловлюємо щиру вдячність Олесі Шевчук за виділений час для спілкування та надані матеріали для навчання.