8 гдудня відбувся фінал Конкурсу студентських проєктів Lviv Startup Fest! Молоді люди з різних куточків України представляли свої стартапи перед кваліфікованим журі, потенційними інвесторами та менторами

09.12.2023 | 18:52

Щиро вітаємо Михайла Рака, магістра 2 курсу ОНП “Фінанси і кредит”, та команду проєкту UNIVERA з першим місцем. Цей проєкт об’єднав молодих та креативних людей з Національного Університету “Одеська політехніка” та Львівського національного університету імені Івана Франка задля створення простого та функціонального застосунку, який спрощує взаємодію студентів з університетами та роботодавцями. Застосунок розробляється за підтримки Агентства з міжнародного розвитку USAID в межах програми “Мріємо та діємо”, яку втілює IREX.
Також вітаємо магістрів 1 курсу ОНП “Фінанси і кредит” Оскара Сороку та Андрія Асютіна, які посіли третє місце з проєктом TRAVEL GOOO. Додаток TRAVEL GOOO дає змогу спланувати подорож, побачити найцікавіші місця та навіть побувати в повоєнних містах України.
Ініціатором конкурсу є Науковий парк Львівського університету «Інновації та підприємництво». До організації конкурсу долучилися викладачі Кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту проф. Назар Демчишак, доц. Марія Рубаха, доц. Ірина Приймак, доц. Наталія Пайтра.