Додано розклад відпрацювань занять для студентів магістратури економічного факультету на 2 семестр 2017-2018 н. р.

14.05.2018 | 12:52

Денна форма навчання:

Основний розклад занять:

БАКАЛАВРАТ

МАГІСТРАТУРА

АСПІРАНТУРА

Розклад відпрацювань:

БАКАЛАВРАТ

МАГІСТРАТУРА

Розклад для І, ІІ, ІІІ, ІV курсів бакалаврату, V курсу магістратури та І, ІІ курсів аспіранти доступний за посиланням: https://econom.lnu.edu.ua/news/rozklad_2017-2018_2sem

Навчання розпочнеться 26-го лютого 2018 року (понеділок), перший тиждень навчання – Чисельник.

У розкладі є аудиторія з буквою М — вона знаходиться на вул. Михайла Драгоманова, 12.
Зверніть увагу, що разом з розкладом є 3 розклади занять відпрацювань для ІІ, ІІІ, IV та І (на основі ОКР “молодший спеціаліст”) курсів за 9-23 лютого 2018 року.

Для спеціальностей ІІ курсу усі вибіркові дисципліни відбуваються на 3-4 парі вівторка та п’ятниці. Необхідно прийти на перше заняття з тих вибіркових дисциплін, які були обрані студентом, та разом з викладачем узгодити день (з двох можливих), у який будуть відбуватись практичні заняття. Щоб подивитись на вибіркові дисципліни, які читають на інших факультетах, необхідно знайти на сайті відповідного факультету розклад занять ІІ курсу.

Увага! Штриховою лінією розділені вибіркові дисципліни, які відбуваються одночасно. Студент відвідує ті предмети, які обрав у цьому семестрі.

Якщо Ви помітили в розкладі неточності та помилки – надішліть на емейл адресу mvavrin@econom.lnu.edu.ua (або у фейсбук доц. Вавріну Максиму Ростиславовичу) повідомлення з інформацією про це.