Доцент кафедри економіки України Квак М.В. взяла участь у програмі міжнародної академічної мобільності ERASMUS+ в Університеті Авейру (Португалія)

17.04.2024 | 21:57

Доцент кафедри економіки України Квак М.В. з 08.04.2024 по 12.04.2024 взяла участь у програмі міжнародної академічної мобільності ERASMUS+ проекту PEERS в Університеті Авейру (Португалія).

Квак Марія Віталіївна ознайомилась із навчальним процесом та поспілкувалась з колегами Departamento de Economia, Gestão, Engenharia Industrial e Turismo (DEGEIT) Університету Авейру. Обговорила напрямки подальшої науково-викладацької співпраці та кооперації. Провела лекції та семінари для португальських студентів бакалаврського рівня вищої освіти. Зокрема, розкрила такі актуальні теми, як: небезпечні наслідки війни для національної економіки; зростання втрат національного багатства України в час війни; поточний стан української економіки та можливості подальшого економічного розвитку держави; проблеми та перспективи вступу України в Європейський Союз; необхідність подальшої фінансової та військово-економічної підтримки держави країнами-партнерами; питання санкційної політики країн ЄС проти росії; основні напрямки мінімізації втрат національного багатства в час війни.