Доцент кафедри статистики Панчишин Тарас Володимировича серед цьогорічних лауреатів премії «За використання інноваційних технологій в навчальному процесі»

23.06.2021 | 18:01

Цьогоріч в Університеті на підставі положення «Про преміювання науково-педагогічних працівників за використання інноваційних технологій в навчальному процесі» та за сприяння і фінансової підтримки проєкту Learnopolis.net (спільна ініціатива Львівського національного університету імені Івана Франка та Байройтського університету в рамках Німецької служби академічних обмінів) вдруге було проведено конкурс на здобуття премії «За використання інноваційних технологій в навчальному процесі».

16 червня 2021 року відбулася робоча зустріч, у рамках якої семеро фіналістів представили журі свої навчальні проєкти, які демонструють ефективне використання інноваційних технологій для організації навчального процесу в цифрову еру. Цьогорічних лауреатів премії було обрано шляхом таємного голосування журі, в роботі якого брали участь також представники Студентського уряду та профкому студентів.

Доцент кафедри статистики економічного факультету Панчишин Тарас Володимирович отримав ІІ місце. Тарас Володимирович представляв курс «Бізнес-аналітика засобами Excel та Office 365».

Вітаємо Панчишина Тараса Володимировича зі здобуттям премії «За використання інноваційних технологій в навчальному процесі»! Бажаємо подальших наукових і педагогічних здобутків!