Доцентки кафедри обліку і аудиту відвідали Стокгольмський університет (Швеція) у рамках завершального етапу міжнародного проєкту «Training to Teach Online in Wartime and After» (U-train)

04.06.2024 | 09:14

Доцентки кафедри обліку і аудиту ЛНУ імені Івана Франка Уляна Пелех, Зоряна Тенюх, Надія Хоча спільно з колегами з інших кафедр з 20.05.2024 р. по 23.05.2024 р. відвідали Стокгольмський університет (Швеція) у рамках завершального етапу міжнародного проєкту «Training to Teach Online in Wartime and After» (U-train).
Програма візиту була організована Стокгольмським університетом (Stockholm University) та Королівським технологічним інститутом (The Royal Institute of Technology) і включала презентації, семінари, воркшопи і лекції про лідерство в навчанні; викладання, колегіальну співпрацю та відео репозиторії; креативне використанні ШІ (AI) та ВР (VR) в освіті; студійне виробництво відео, звуку та ігор для освіти. А також спілкування з ключовими стейкхолдерами у Швеції.
Викладачі ЛНУ імені Івана Франка представили свої інноваційні проєкти викладачам Стокгольмського університету та Королівського технологічного інституту. У Стокгольмі обговорювались напрями подальшої співпраці з нашим університетом та потенційне розширення цієї програми для України.