Економічний факультет Львівського університету випустив понад 350 магістрів

14.02.2024 | 19:05

07 лютого 2024 року у актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка традиційно відбувалися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам магістратури економічного факультету. Світова пандемія, змішаний формат навчання, війна не завадили студентам успішно завершити навчання і підтвердити високий рівень знань.

Випускниками магістратури стали 364 особи за 18 освітньо-професійними програмами. Найбільше магістрів випустили за освітніми програмами “Облік і оподаткування” (44 випускники), “Менеджмент організацій і адміністрування”(43 випускники), “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” (38 випускників), “Маркетинг” (34 випускники), “Бізнес-економіка” (28 випускників).

Учасники урочистої академії хвилиною мовчання вшанували пам’ять студентів та випускників економічного факультету, які загинули в обороні незалежності України! Завдяки самопожертві героїв навіть в умовах війни триває освітній процес, зростають нові покоління фахівців, формується надійна основа для майбутньої перемоги та розвитку нашої Батьківщини!

З вітальним словом до випускників звернувся колишній випускник економічного факультету, доцент кафедри економіки підприємства, перший проректор Львівського університету Андрій Гукалюк. Андрій Федорович привітав випускників зі здобуттям відповідних кваліфікацій, побажав їм успіху, подякував за наполегливу працю та навчання.

Декан економічного факультету Ростислав Михайлишин побажав випускникам професійного і інтелектуального зростання, особистого щастя та успіху, закликав їх не забувати рідну Alma mater, бути справжніми фахівцями.
Від колективу науково-педагогічних працівників випускників привітав відомий український вчений-економіст, Заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту Михайло Крупка. Він закликав випускників до продовження особистого зростання, творення успішних бізнесів, навчання в аспірантурі, активної громадянської позиції.

Випускниця освітньої програми “Економічна кібернетика” Іоанна Мельник подякувала Університету, викладачам, працівникам факультету, друзям-студентам за спільну працю, атмосферу взаємопідтримки, професіоналізму та доброзичливості.

Завідувачі кафедр та викладачі вручили випускникам дипломи та побажали успіху, щасливої долі, професійного зростання та підкорення найвищих кар’єрних вершин!

За матеріалами деканату економічного факультету