Форум кар’єри 2024 у Львівському університеті: можливості та перспективи для студентів у сфері менеджменту

11.04.2024 | 21:14

9-11 квітня 2024 року викладачі кафедри менеджменту та студенти освітніх програм з менеджменту і курсів, що забезпечує кафедра менеджменту, долучилися до Форуму кар’єри 2024 у Львівському університеті.


Цьогоріч Форум кар’єри відбувається у змішаному форматі та після кількарічної перерви відновив зустрічі із роботодавцями у форматі живого спілкування. До заходу доєдналося понад 30 компаній, установ та громадських організацій, які відкриті до проходження практики та стажування, демонструвати можливості працевлаштування, а також ділитися з молоддю практичними порадами щодо побудови успішної кар’єри.Більше інформації можна знайти у події на Фейсбук.

 

Студенти та викладачі менеджменту мали чудову нагоду наживо поспілкуватись із представниками роботодавців – учасників Форуму кар’єри про нюанси працевлаштування, програми практик, стажування та інші кар’єрні перспективи.А впродовж 10-11 квітня викладачі та студенти долучилися до Форум кар’єри онлайн презентацій компаній-учасниць та можливостей для молоді на facebook-сторінці Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом.


Зазначимо,
що упродовж Форуму викладачі менеджменту актуалізували свої практичні знання щодо потреби сучасного ринку праці, вимоги потенційного роботодавця до студента як майбутнього працівника, зокрема, щодо профілів посад для старту кар’єри в управлінні організаціями та очікуваних компетентностей для здобувачів.

Провідні компанії презентували свої карєрні можливості для студентів, зокрема KPMG, Simply Contact та ПрАТ Концерн Хлібпром, а також Renesas Electronics Corp, BPO Nextdoor, АТ «Концерн Галнафтогаз» (ОККО), Leobit, HR Studio, PwC, BERTA group, АТ АКБ «Львів», Програма стажування та практики «Перший кар’єрний крок» Львівської міської ради, Львівська філія Львівського обласного центру зайнятості.  Учасниками заходу стали EY, ZONE3000, Deloitte, Nexia DK. Auditors and Consultants, Hegelmann Group, АТ «Галичфарм», Infineon, Ідея Банк, ведмежий притулок «Домажир», SoftServe, ГО «Навчай для України, Холдинг емоцій «!FEST», Львівська Майстерня Шоколаду, Кредобанк, АТ «А-Банк», SWISS KRONO. До події також долучилися гості – компанії INCORA, Sigma Software University.

rbt

rbt

Студенти поспілкувалися з представниками бізнесу, дізналися про можливості стажування й практики та  отримали поради щодо самореалізації та кар’єрного зростання.

Довідково. Форум кар’єри – масштабний захід, що об’єднує активну університетську спільноту, провідні українські компанії і організації, громадські та молодіжні об’єднання, а також експертів у сфері працевлаштування для налагодження контактів. Організатором Форму карєри 2024 є Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом ЛНУ ім. Івана Франка у співпраці з Профкомом студентів і Студентським урядом Університету та за підтримки ГО «Студія Європейського Менеджменту», що є багаторічним партнером у організації та проведенні Форуму карєри.