Фотозвіт з вебінару «Бізнес-аналітика і комунікації у проєктах ІТ-індустрії», шо відбувся 16 березня 2023 року

20.03.2023 | 21:57

16 березня у рамках курсу «Аналітика і комунікації у проєктній діяльності» (ДВВС магістерських програм економічного факультету, викладач – проф. Гринькевич О.С.)  відбувся вебінар на тему «Бізнес-аналітика і комунікації у проєктах ІТ-індустрії». Спікер – Ростислав Малинич,  керівник проєктів, бізнес- аналітик (PM, BA) з досвідом роботи в ІТ (SoftServe, DevCom) та реалізацією 100+ проєктів в бізнес-індустрії.

Ростислав Малинич розпочав презентацію з особливостей проєктної діяльності в IT-індустрії, звернув увагу на сучасні тренди та проблеми розвитку цього бізнесу в Україні, соціальні та інші ініціативи українських ІТ-компаній в умовах російської військової агресії.

Головна увага спікера була зосереджена на основних завданнях бізнес-аналізу, найпопулярніших професіях у цій галузі, компетенціях бізнес-аналітика, технологічній і бізнес-складовій цього виду професійної діяльності, відповідних результатах роботи.

Ростислав Малинич звернув увагу на галузеві стандарти, створені Міжнародним інститутом бізнес-аналізу, інші базові і популярні видання (наприклад, Software Requirements, 3rd Edition by Karl Wiegers) для тих, хто професійно займається бізнес-аналізом, або тільки починає здобувати освіту для роботи у цій галузі.