Співпраця з ОККО: гостьова лекція для студентів-магістрів ОПП “Менеджмент організацій і адміністрування”

07.12.2023 | 18:36

30 листопада у рамках дисципліни “Управління змінами” на запрошення доцента кафедри менеджменту Анни Грищук  відбулася гостьова лекція для студентів-магістрів ОПП “Менеджмент організацій і адміністрування”. Її  провела провідна фахівчиня з розвитку бренду роботодавця компанії ОККО Любов Шинкарьова. На лекції доповідачка зосередила свою увагу на тих проєктах змін, які компанія почала активно впроваджувати у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії на територію України. Студенти дізналися про  існування у компанії чат-спільноти “Управлінська майстерня”, яка  активно обговорює різні питання, пов’язані з діяльністю персоналу ОККО, у т.ч. що стосується розвитку компетенції з управління змінами у менеджерів цієї компанії.


Студенти висловили своє бачення щодо проєктів і продуктів, які  повпливали на розвиток бренду компанії та посприяли їй з регіонального лідера перетворитися на національного.

Загалом вийшов інтерактивний діалог між гостею та нашими студентами-магістрами.

Щиро дякуємо Любов Шинкарьовій за те, що поділилася досвідом свої праці у компанії ОККО та сподіваємося на майбутні зустрічі!