Гостьова лекція для студентів-магістрів ОПП «Митна справа та фіскальне адміністрування»

19.06.2024 | 17:21

Успішне закінчення навчального року.  31 травня 2024р для студентів-магістрів ОПП  «Митна справа та фіскальне адміністрування» (спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» ) була проведена гостьова лекція на тему: «Трансфертне ціноутворення» із залученням заступника начальника Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Горпинюка Назара Степановича та начальника відділу контрольованих  операцій управління трансфертного ціноутворення  Стойко Назара Юрійовича. До лекції також приєднались магістри ОНП  «Фінанси і кредит» та ОПП «Фінанси та інноваційно-інвестиційні технології».

Під час зустрічі Горпинюк Н.С. розповів здобувачам вищої освіти про принципи, методи трансфертного ціноутворення, які визначені чинним законодавством. Стойко Н.Ю. акцентував увагу на особливостях правильного заповнення та подання звітності щодо контрольованих операцій.

Щиро вдячні Західному міжрегіональному управлінню ДПС по роботі з великими платниками податків за співпрацю, яка надає можливість здобувачам сформувати якісні навики та отримати фахові компетентності для розвитку податкової системи України.