Гостьова лекція для студентів ОП “Бізнес-економіка” доктора Ані Геррманн-Фанкгенель з Технологічного університету м. Хемніца

22.04.2024 | 14:19

У рамках академічної співпраці між Львівським національним університетом імені Івана Франка та Технологічним університетом м. Хемніц, професор кафедри економіки України Маріанна Кічурчак і доктор Ані Геррманн-Фанкгенель з Технологічного університету м. Хемніца організували гостьову лекцію на тему “Інноваційні системи-2” для студентів ОПБізнес-економіка“.  Лекція відбулась 12 квітня 2024 р. та підкреслювала важливість розвитку цифрової економіки в Україні.

Доктор Ані Геррманн-Фанкгенель залучила увагу студентів своєю презентацією, яка глибоко висвітлювала концепції інновацій і управління ними. Лекція виявилася цікавою не лише для студентів, але й для викладачів економічного факультету, включаючи професорів і доцентів, що підтверджує її успіх та релевантність.

Лекція доктора Ані Геррманн-Фанкгенель дала студентам важливі знання про інноваційні системи, їх типи та рівні, а також про підходи до впровадження інновацій, важливі для економічного розвитку. Вона також поділилася власними дослідженнями соціальних інновацій в Хемніці, надихаючи студентів розуміти і використовувати інноваційні стратегії для вирішення суспільних проблем.

В сучасному багатокультурному світі бізнесу вкрай важливо мати можливість слухати лекції міжнародних науковців, що дозволяє розвивати глобальну обізнаність і підготовку студентів до роботи в міжнародному середовищі.