Гостьова лекція на тему: «Інноваційні інструменти для управління бізнес-процесами» із керівником ОСА Україна (Odoo Community Association) Олесею Шевчук

06.05.2022 | 14:27

Війна внесла свої корективи у навчальний процес. Але поміж  повітряні тривоги та наші нові обов’язки, пов’язані з наближенням дня перемоги України, ми вивчаємо нові інструменти для підвищення ефективності функціонування економічних систем. У п’ятницю, 06.05.2022 р. в рамках вивчення вибіркової дисципліни циклу професійної та практичної підготовки «Інвестування та його оптимізаційні моделі» студенти третього курсу освітньої програми «Економічна кібернетика» зустрілися із керівником ОСА Україна (Odoo Community Association) Олесею Шевчук в межах гостьової лекції на тему: Інноваційні інструменти для управління бізнес-процесами.

Студенти ознайомилися із особливостями використання ERP– та CRM-системи Odoo для автоматизації бізнес-процесів, інструментів їхньої аналітики та створення веб-сайтів за допомогою конструкторів. Отримані знання студенти матимуть змогу застосувати при виконанні індивідуальних завдань щодо налагодження бізнес-процесів в межах реалізації інвестиційних проектів, створених студентськими командами.

Щиро дякуємо нашим партнерам ОСА Україна (Odoo Community Association) в особі Олесі Шевчук та компанії Bjet за співпрацю та мотивацію до пошуку креативних кейсів для навчання студентів.