Гостьова лекція на тему «Комунікативні навички» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

13.05.2023 | 11:33

11 травня 2023 р. для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в рамках співпраці економічного факультету з Центром надання консультаційних послуг (Львівська філія) ТзОВ «Pricewaterhouse Coopers»  (PwC) на платформі Google Meet відбулась гостьова онлайн-лекція на тему
«Комунікативні навички».
У межах вивчення дисципліни циклу професійної та практичної підготовки «Бізнес-лідерство» студенти мали можливість долучитися до інтерактивної лекції, яку прочитала старший спеціаліст з розвитку та навчання  персоналу Центру надання консультаційних послуг ТзОВ «Pricewaterhouse Coopers»  Марта Масюк. Під час лекції студенти мали можливість детально ознайомитися із сутністю комунікації, з базовими комунікаційними бар’єрами та фільтрами, причинами їх виникнення та способами подолання. Особливу увагу було зосереджено комунікативним навичкам, які необхідні для ведення ефективних переговорів, взаємодії з іншими людьми та пошуку спільної мови зі співрозмовником.

Завідувач кафедри економіки підприємства проф. Світлана Урба та студенти активно прийняли участь в обговорені представлених завдань, продемонстрували навички ефективного спілкування, які відіграють важливу роль для професійного розвитку.
Дякуємо Марті Масюк за надзвичайно цікаву та інформативну лекцію.
Сподіваємось на подальшу співпрацю!