Гостьова лекція на тему «Сучасний аудит: етапи, підходи, АІ-технології» для студентів магістерської програми «Міжнародна економіка».

26.05.2024 | 15:04

У межах вивчення навчальної дисципліни «Аналіз міжнародної фінансової звітності» на магістерській освітній програмі «Міжнародна економіка» 21 травня 2024 року відбулася гостьова лекція на тему «Сучасний аудит: етапи, підходи, АІ-технології».

Лекцію провели провідні фахівці компанії KPMG в Україні: Сергій Небрат – директор департаменту аудиту KPMG, та Захарій Ткачов – старший аудитор відділу аудиту KPMG .

Під час презентації вони предметно розповіли студентам про сучасний досвід таперспективи застосування новітніх інформаційних технологій у аудиті, економічному та фінансовому аналізі.

Лекція викликала неабиякий інтерес у магістрантів. Вони поставили численні запитання стосовно практичного застосування програмних продуктів у аналізі фінансової звітності, особливостей використання штучного інтелекту та його вплив на якість аудиту. Свої відповіді на питання фахівці підкріплювали прикладами практичного застосування.

 Що приємно, до лекції «доєдналися» й слухали також студенти молодших курсів «Міжнародної економіки».

Студенти ОП «Міжнародна економіка» щиро вдячні компанії KPMG і особливо нашим гостям за змістовну, цікаву, предметну лекцію і створену можливість професійної комунікації із висококваліфікованими фахівцями у межах студентської авдиторії.

Маємо надію на подальшу плідну співпрацю.