Гостьова лекція начальника управління фінансів ТзОВ «ТОРГІВЕЦЬ ЦІННИМИ ПАПЕРАМИ «ПЕРША ГЛОБАЛЬНА ІНІЦІАТИВА» Меркулова Михайла Андрійовича

18.09.2024 | 21:35

18.09.24р. відбулася гостьова лекція проведена начальником управління фінансів ТзОВ «ТОРГІВЕЦЬ ЦІННИМИ ПАПЕРАМИ «ПЕРША ГЛОБАЛЬНА ІНІЦІАТИВА» Меркуловим Михайлом Андрійовичем для студентів-магістрів І і ІІ курсів ОНП «Облік у глобальному цифровому суспільстві» (спеціальності 071 «Облік і оподаткування») на тему «Цінні папери в цифровій економіці, обліковий аспект». До лекції також долучились студенти бакалаври 4-го курсу спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Лектор детально розкрив здобувачам освіти роль цінних паперів у цифровій економіці, особливості їх обліку, роль і допомогу різноманітних програм з автоматизації облікового процесу та звітності, які зокрема, застосовують на їх підприємстві. Відбулася цікава дискусія між студентами та лектором про вимоги до сучасного бухгалтера та виклики, які стоять перед ним в умовах глобалізації та цифровізації суспільства.

Щиро вдячні ТзОВ «ТОРГІВЕЦЬ ЦІННИМИ ПАПЕРАМИ «ПЕРША ГЛОБАЛЬНА ІНІЦІАТИВА» за співпрацю, яка надає можливість здобувачам сформувати якісні навички та отримати фахові компетентності для поглиблення опанованої спеціальності.