Гостьові лекції для студентів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з Дмитром Бондіним, власником бренду DentalMan та спеціалістом у сфері онлайн торгівлі

30.11.2023 | 22:52

В рамках вивчення дисциплін “Торговельний бізнес” та “Торгівля ONLINE: бізнес з нуля” (лектор доц. Анжела Швець, кафедра економіки підприємства) відбулися гостьові лекції на тему “Торгівля на маркетплейсах”. Лекції провів запрошений підприємець, власник бренду DentalMan Дмитро Бондін, який має значний досвід продаж онлайн на найбільших торговельних онлайн-платформах України.

Перша лекція була проведена для магістрів та студентів третього курсу спеціальності “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” в онлайн-форматі. Друга лекція відбулася для студентів, які обрали дисципліну вільного вибору “Торгівля ONLINE: бізнес з нуля” в аудиторному форматі на економічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка.

Лекції викликали неабиякий інтерес у присутніх, оскільки Дмитро Бондін розповідав про практичні аспекти започаткування та розвитку підприємницької діяльності на найбільших маркетплейсах України – Prom, Rozetka, Епіцентр. Було багато питань від студентів та детальні, вичерпні відповіді запрошеного лектора. Інформація про торгівлю на маркетплейсах: Prom, Rozetka, Епіцентр була дуже корисною та інформативною.

Висловлюємо вдячність Дмитру Бондіну за те, що він поділився своїм практичним досвідом у сфері онлайн-торгівлі, та бажаємо йому подальших успіхів і процвітання у бізнесі!