Команда студентів економістів-кібернетиків – призери третього Всеукраїнського Конкурсу студентських проєктів Lviv Startup Fest!

04.06.2024 | 11:33

31 травня 2024 р. у Львівському університеті відбувся фінал третього Всеукраїнського Конкурсу студентських проєктів Lviv Startup Fest!

У фіналі Конкурсу зустрілись команди студентів з Вінниці, Львова і Одеси.

Команди представили інноваційні ідеї у сфері фінтеху, екології, розваг, нові технології у галузі енергетики, харчової промисловості, логістики та інші цікаві рішення.

Компетентне журі з представників державних інституцій, академічного середовища та бізнесу оцінювало проєкти учасників фіналу з огляду на інноваційність ідеї, якості і досвіду команди, поточних успіхів у просуванні бізнесу, комерційної привабливості та місткості ринку, наявності фінансових планів і бізнес моделі, розуміння ризиків та наявності маркетингової стратегії стартапів.

3 місце і грошовий приз 10 000 грн посіла команда AID TRACK (створення додатку для оптимізації перевезень) студентів економічного факультету освітньої програми «Економічна кібернетика» Стельмащук Романни та Хмари Діани.

Усі учасники конкурсу отримали цінні призи від компанії-партнера Meest Пошта.

Ліцензії на LinkedIn learning до кінця року від компанії EPAM Ukraine отримали усі учасники конкурсу.

Окремо цінними призами від компанії була відзначена команда AID TRACK!

 

Щиро вітаємо наших студентів-кібернетиків і бажаємо подальших успіхів у створенні та реалізації власних проєктів!!!

 

Ihub Science Park Lviv University

Львівський національний університет імені Івана Франка