Лекція доктора Романа Шеремети (Case Western Reserve University, USA) “Фактори економічного зростання та розвитку: поради для України” (8 травня 2018 р.)

07.05.2018 | 22:37

Економічний факультет ЛНУ імені Івана Франка запрошує студентів та викладачів 8 травня 2018 року (вівторок) о 12:00 у 217 ауд. (проспект Свободи, 18) на лекцію доктора Романа Шеремети (Weatherhead School of Management Case Western Reserve University, USA) на тему: “Фактори економічного зростання та розвитку: поради для України”

Бібліографічна довідка:

Д-р Роман Шеремета є професором Школи Менеджменту ім. Везерхеда університету Кейс Вестерн Резерв (США) і науковим співробітником Економічного Наукового Інституту США.
Він здобув ступінь доктора філософії (PhD) з економіки в університеті Пердью і є лауреатом багатьох науково-дослідних і навчально-методичних нагород, у тому числі грантів Національного Наукового Фонду США та Інституту ім. Макса Планка.

Д-р Шеремета посідає перше місце у міжнародному рейтингу IDEAS – 2018 серед провідних молодих економістів світу і розділяє перше місце у рейтингу Forbes: Top Economic Thinkers – 2015 серед найкращих економістів світу українського походження. Автор понад 80-ти наукових статей і монографій в галузях експериментальної економіки, теорії ігор, поведінкової економіки, вирішення конфліктів, організації промисловості та мотивації праці.

Результати його досліджень опубліковані в провідних світових наукових журналах з економіки, бізнесу, психології та політики, а також у різних популярних засобах масової інформації, таких як Wall Street Journal, Forbes, Science Daily та ін.