На економічному факультеті відбувся вебінар у рамках співпраці Львівського і Каразінського університетів

06.05.2022 | 11:25

02 травня 2022 р. на економічному факультеті Львівському університету відбувся вебінар на тему «КОМУНІКАЦІЇ ПРОЄКТУ (на прикладі CREATIVE SPARK.MAKING GOOD)».

Спікер вебінару – Галина Кравченкова, доцент кафедри прикладної соціології і соціальних комунікацій Харківського національного університету імені В.Каразіна, президент НГО «Українська експертна ліга».

Галина Кравченкова – член Соціологічної Асоціації України, має досвід роботи на посаді менеджера проектів Центру зв’язків з громадськістю Каразінського університету, учасниця програми стажування «Інноваційний університет та лідерство» у Варшавському та Краківському університетах (Польща), член німецько-української мережі GURN.

Автор і викладач курсів у Каразінському університеті: «Оцінка ефективності комунікативних кампаній», «Комунікативний аудит», «Ефективні стратегії і тактики PR», «Технології ефективних переговорів».

Цільова аудиторія вебінару – студенти магістерської освітньої програми «Економічна аналітика та бізнес-статистика» Львівського університету (у рамках курсу «Аналітика і комунікації у проектній діяльності», викладач – проф. Гринькевич О.С), а також усі бажаючі.

Представляючи спікера, організатор вебінару – Ольга Гринькевич,  проф. кафедри статистики економічного факультету Львівського університету, подякувала представниці академічної спільноти Каразінського університету за те, що вона та її колеги у час війни не лише підтримують серце Харкова, яким називають Каразінський університет, але й продовжують розвивати співпрацю в освітній, науковій і проектній діяльності з колегами українських ЗВО.

Тематика першої  частини вебінару охоплювала такі питання:

  • Як побудувати комунікації для запобігання негативних наслідків конфліктів?
  • Як за допомогою комунікацій підтримувати роботу команди проєкту?
  • Які сучасні застосунки можна використати для комунікацій?
  • Що таке пабліситі проекту та які існують успішні практики?
  • Як підготувати якісний прес-реліз?

Друга частина вебінару була присвячена відповідям на запитання. Спікерка розповіла про «секрети» створення і підтримки успішних команд, навела приклади сучасних і класичних видань у галузі проєктних комунікацій, а також розповіла про досвід реалізації проєкту Creative Spark. Making Good у Харківському національному університеті імені Василя Каразіна за підтримки British Council.

Дякуємо спікеру та учасникам вебінару за презентацію, цікаві запитання і професійні відповіді !

Учасники вебінару мають доступ до його запису на платформі Microsoft Teams.