На кафедрі банківського і страхового бізнесу відбулася І Міжнародна науково-практична конференція “Фінансовий бізнес в Україні та світі: стан, проблеми і перспективи розвитку”

28.12.2018 | 13:14

21 грудня 2018 року відбулась І Міжнародна науково-практична конференція “Фінансовий бізнес в Україні та світі: стан, проблеми і перспективи розвитку”.

З вітальним словом розпочав роботу конференції проректор з наукової роботи Львівського національного університету імені Івана Франка, член-кореспондент НАН України, д.х.н., професор Гладишевський Р. Є. Він наголосив на актуальності проблематики та важливості проведення конференції, а також побажав успіхів усім учасникам наукового заходу.

З доповідями виступили вітчизняні та зарубіжні науковці: проф. Михасюк І. Р., проф. Вовчак О. Д., проф. Примостка Л. О., проф. Шірінян А. С., проф. Ясинська Н. А., проф. Шірінян Л. В., д-р Онума Н. та інші. У ході роботи конференції розглянуто наукові та практичні проблеми і перспективи розвитку фінансового бізнесу в Україні та світі.

Кафедра банківського і страхового бізнесу щиро дякує всім за участь у конференції!

Сподіваємось на подальшу співпрацю!