Онлайн-курси та літня школа у Вюрцбурзькому університеті (Німеччина)

30.03.2021 | 00:37

Шановні студенти та аспіранти економічного факультету!

Львівський національний університет імені Івана Франка продовжує тісну співпрацю з одним із найстаріших та найбільших німецьких ВНЗ ‑ Вюрцбурзьким університетом імені Юліуса Максиміляна (Німеччина). Така співпраця передбачає академічну мобільність студентів та аспірантів, організацію спільних освітньо-наукових заходів, різноманітні стажування, лекції запрошених професорів тощо.

У літньому семестрі 2020-2021 н. р. у зв’язку із продовженням дистанційного навчання в умовах пандемії коронавірусу економічний факультет Вюрцбурзького університету запропонував спеціальну онлайн-програму для студентів з іноземних партнерських ВНЗ, зі змістом якої можна познайомитись за посиланням:
https://www.wiwi.uni-wuerzburg.de/international/summer-module-courses/special-topic-courses-summer-2021/

Навчання в рамках цієї програми проходитиме англійською мовою. Заняття відбуватимуться один раз на тиждень у зазначені години на платформі Zoom і будуть доступними у відеозаписі (тобто їх можна буде завантажити і проглянути у вільний від основних занять час). Наприкінці семестру із кожної дисципліни передбачений письмовий іспит, після успішного складання якого студенти отримають сертифікат Вюрцбурзького університету із зазначенням оцінки та кількості кредитів ECTS.

Для участі у програмі можна обрати 1-2 дисципліни, за умови, що вивчення запропонованих у Вюрцбурзькому університеті курсів не перешкоджатиме відвідуванню занять у Львівському університеті.

Окрім цього, Вюрцбурзький університет запрошує на англомовну міжнародну літню онлайн-школу, яка відбудеться з 18 по 26 липня 2021 р. Зі змістом навчальних блоків цієї літньої школи можна ознайомитись за посиланням:
https://www.wiwi.uni-wuerzburg.de/international/summer-module-courses/

Усі охочі можуть взяти участь як у літньому семестрі, так і у літній школі!

Термін онлайн-реєстрації завершується:
1) для дисциплін літнього семестру – 9 або 20 квітня 2021 р. (залежно від дисципліни)
2) для літньої школи – 20 квітня 2021 р.

Унікальність цієї пропозиції полягає у тому, що цього року іноземні студенти будуть звільнені від сплати вступних внесків як для вивчення дисциплін літнього семестру, який розпочнеться 20 квітня 2021 р., так і для перебування у літній школі.

Участь у спеціальній програмі літнього семестру та літній школі дає можливість:
1) навчатись разом зі студентами з різних країн світу;
2) перевірити та удосконалити свої знання з англійської мови;
3) отримати сертифікат, який може стати додатковим бонусом у навчанні та при співбесіді на роботу.
 

За додатковою інформацією можна звертатись до координаторки проекту від Вюрцбурзького університету Агати Стопінської (agata.stopinska@uni-wuerzburg.de) та до доцента кафедри економіки підприємства Оксани Павлівни Осідач (oksana.osidach@lnu.edu.ua, ok.osidach@gmail.com).