Онлайн лекція у рамках співпраці економічного факультету Львівського університету і міжнародної консалтингової компанії PwC

24.11.2021 | 10:39

18 листопада 2021 р. у рамках співпраці  економічного факультету Львівського університету і міжнародної консалтингової  компанії PwC відбулася онлайн лекція для студентів бакалаврських освітніх програм «Економічна аналітика і бізнес-статистика», «Економіка та правове регулюванні в бізнесі» на тему «Фінансова звітність за міжнародними стандартами». Лекцію провела Христина Скіра – Assurance Senior Associate  (Team Lead at Lviv Service Delivery and Competency Centers). Зустріч розпочали із презентації про компанію, яку провела рекрутер PwC Мар’яна Гудзій.

У програмі зустрічі студенти також дізналися про особливості роботи у міжнародній компанії, яка надає аудиторські, податкові, юридичні та консалтингові послуги найвищої якості.

Марта Масюк – старший рекрутер PwC, розповіла про те, які навики важливі для роботи у міжнародній консалтинговій фірмі, як приєднатися до її команди, у тому числі на етапі  стажування.