Онлайн-зустріч студентів ОП “Банківський бізнес і фінансові технології” з незалежним членом наглядової ради АТ “Кредобанк”, кандидатом економічних наук, доцентом Левом Кльобою

25.10.2023 | 20:06

Відбулась онлайн-зустріч студентів освітнього ступеня “магістр” ОП “Банківський бізнес і фінансові технології” зі стейкхолдером – незалежним членом наглядової ради АТ “Кредобанк”, кандидатом економічних наук, доцентом Кльобою Левом Гнатовичем

19 жовтня 2023 року відбулась онлайн-зустріч з незалежним членом наглядової ради АТ “Кредобанк”, кандидатом економічних наук, доцентом Кльобою Левом Гнатовичем.

✅ Лев Гнатович представив студентам ОП “Банківський бізнес і фінансові технології” огляд банківського ринку України в умовах війни, виокремив основні ризики та проблеми, з якими стикнулись банківські установи. Водночас, зазначив, що банківський ринок розвивається та потребує досвідчених фахівців, особливо у частині продажу банківських продуктів. Огляд ринку праці, можливості працевлаштування у банківській сфері, особливості проходження співбесіди в банку та багато іншої корисної та цікавої інформації було представлено на зустрічі.

✅ Щиро дякуємо Кльобі Леву Гнатовичу за цікаву інформацію та практичні поради, які дозволять здобувачам сформувати якісні навики та отримати фахові компетентності для розвитку банківської системи України.