Про гостьове практичне заняття представників компанії PwC для студентів кафедри обліку і аудиту

28.03.2024 | 18:05

27.03.2024 р. у рамках співпраці економічного факультету і міжнародної консалтингової компанії PwC відбулось гостьове практичне заняття «Ефективність роботи фінансового аудитора: команда, тайм менеджмент та комунікація на практиці» для студентів бакалаврських освітніх програм «Діджитал облік, бізнес-консалтинг і аудит» та «Облік, аналіз і оподаткування в бізнесі» кафедри обліку і аудиту
Практичне заняття було проведене в рамках курсів «Бізнес-консалтинг» і «Діловодство та документування господарської діяльності» проектним менеджером PwC Каспшишаком Андрієм та тім-лідером команди ешуренсу PwC Женьчук Яною.
Заняття відбувалося в інтерактивному форматі з обговоренням кейсів з реальної практики PwC, що дозволило студентам отримати практичний досвід у сфері командного менеджменту, ефективного управління часом та комунікацією. Це сприяло поглибленню їх розуміння професійних аспектів роботи фінансового аудитора та навичок співпраці в команді. Такий формат заняття дав можливість студентам отримати цінний практичний досвід, який допоможе їм у майбутній професійній кар’єрі.
Щиро дякуємо лекторам за можливість отримати практичні навички та знання командної роботи фінансового аудитора, які студенти зможуть використовувати в реальних умовах роботи в майбутньому.
Чекаємо на нові зустрічі!