Про гостьову лекцію для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Облік і аудит» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» на тему «Практичні аспекти аудиту»

04.05.2023 | 15:22

Продовжуємо тісну співпрацю з Центром надання консультаційних послуг (Львівська філія) ТзОВ «Pricewaterhouse Coopers»  (PwC).
3 травня 2023 р. для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Облік і аудит» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» на платформі Google Meet відбулась гостьова онлайн-лекція на тему «Практичні аспекти аудиту». У продовж двох з половиною годин студенти у межах вивчення нормативної дисципліни циклу професійної та практичної підготовки «Організація і методика аудиту» мали можливість долучитися інтерактивної лекції-семінару, яку прочитав спеціаліст Центру надання консультаційних послуг (Львівська філія) ТзОВ «Pricewaterhouse Coopers»  (PwC) Остап Костюк.
Під час зустрічі було протестовано базові знання студентів з теорії аудиту, запропоновано кейси прикладних завдань та ситуаційних вправ за кожним етапом аудиту, розглянуто практичні аспекти організації і методики аудиторської перевірки, узагальнення і оприлюднення результатів аудиту. Доцент кафедри обліку і аудиту Бандура З.Л. та студенти активно прийняли участь в обговорені проблем дотримання норм професійної етики про виборі клієнта, методики розрахунку рівня суттєвості та аудиторського ризику, формуванні аудиторського файлу, тощо .
Дякуємо Остапу Костюку за змістовні актуальні кейси завдань та захопливу лекцію.