Про гостьову лекцію для студентів кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту від практика – ГУ ДПС у Львівській області

14.03.2024 | 19:07

14 березня 2024 р. в межах вивчення вибіркової освітньої компоненти «Фіскальні технології в бізнесі» (лектор – доцент кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту Віра Кміть) ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування» та в рамках співпраці зі стейкхолдером – ГУ ДПС у Львівській обл. – відбулась гостьова онлайн-лекція на тему «Адміністрування податку на доходи фізичних осіб».

Дякуємо лектору – Малеху Ігорю Михайловичу – заступнику начальника управління, начальнику відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Львівській обл. за цікаву та насичену інформацію, корисні поради і змістовні практичні кейси щодо особливостей адміністрування ПДФО.

Учасники онлайн-зустрічі – студенти 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти – мали змогу долучитися до жвавої дискусії, поставити запитання та отримати відповіді на них, а також дізнатися про можливість проходження виробничої практики в ГУ ДПС у Львівській обл. із подальшим працевлаштуванням.

Висловлюємо щиру вдячність за співпрацю заступнику начальника управління, начальнику відділу розвитку персоналу управління персоналу Маріні Іваненко та сподіваємось на подальшу кооперацію!