Про гостьову лекцію О. Кордонської в межах дисципліни “Обліково-аналітичне забезпечення управління витратами на підприємстві” для аспірантів ІІ курсу спеціальності 071 “Облік і оподаткування”

21.12.2021 | 22:13

21 грудня 2021 року відбулася гостьова лекція Олександри Кордонської (PhD, Assoc. Prof., Higher School of Public Administration in Kielce (Poland), Institute of Political Science, Warmia and Mazury University in Olsztyn (Poland)) на тему “Covid-19 and EU businesses: analytical support of cost management in times of crisis” (“Covid-19 і бізнес ЄС: аналітичне забезпечення управління витратами у період кризи”), на запрошення лектора Н. С. Струк із дисципліни “Обліково-аналітичне забезпечення управління витратами на підприємстві”, що викладається в межах освітньо-наукової програми підготовки доктора філософії для аспірантів ІІ курсу зі спеціальності 071 “Облік і оподаткування”.

Дякуємо Олександрі Кордонській за цікаву презентацію актуального дослідження та поради щодо напрямів розвитку наукового пошуку наших аспірантів!